Single Blog Title

This is a single blog caption
31 maj 2021

Dokumentinfo söker konsulter

/
Postad av
/
Kommentarer0

Dokumentinfo är ett företag som vill förbättra informationshanteringen i Sverige. Det gör vi som oberoende konsulter och utbildare. Vi arbetar oftast med offentlig sektor som kund. Uppdragen kan t. ex. handla om att genomföra förstudier, stödja framtagandet av klassificeringsstruktur eller informationshanteringsplan, ta fram styrdokument för arkiv- och informationshanteringen till att kartlägga, analysera kundens diarieföring och informationshantering samt lämna rekommendationer på framtida aktiviteter. Rollen som konsult kan också innebära att du agerar som projektledare eller utbildare hos kunden.

Vi vill få våra kursdeltagare och konsultkunder att växa och plocka fram det bästa i sig. Givetvis med informationshanteringen i fokus!

Vi söker dig som har bakgrund inom arkivarieyrket och som är van att hantera olika typer relaterat till informationshantering. Du är trygg i ämnen som offentlighetslagstiftning, diarieföring, arkivering, digitala handläggarflöden och har erfarenhet från flera olika arbetsgivare. Kanske har du arbetat som arkivarie inom offentlig förvaltningen ett tag och känner dig redo för en ny utmaning. . Tillsammans med oss har du nu möjligheten utveckla och förbättra informationshanteringen i Sverige!

Vi vill även att du har möjlighet att ha din arbetsplats i ditt hem även om det givetvis finns plats för dig på vårt kontor i Jonsered.

Det kan också ingå i tjänsten att utveckla och genomföra distansutbildningar i vår lärplattform. Att genomföra fysiska utbildningar hoppas vi blir möjligt att göra igen och då ingår givetvis det.

Start höst 2021

Välkommen med din ansökan!