Single Blog Title

This is a single blog caption
31 maj 2021

Dokumentinfo söker utbildare

/
Postad av
/
Kommentarer0

Dokumentinfo är ett företag som vill förbättra informationshanteringen i Sverige. Det gör vi som oberoende konsulter och utbildare. Vi arbetar oftast med offentlig sektor som kund. Vi genomför många kurstillfällen på distans i vår lärplattform, både öppna kurser eller kurser anpassade efter kunders behov. Vi levererar bland annat YH-utbildningen Registrator/Dokumentcontroller, den första utbildningen i sitt slag i Sverige. Vi vill få våra kursdeltagare och konsultkunder att växa och plocka fram det bästa i sig. Givetvis med informationshanteringen i fokus!

Vi söker dig som är van utbildare och kan hantera distansundervisning på ett bra sätt. Du tycker om att coacha och förmedla kunskaper med deltagarna i centrum. Du är trygg i ämnen som offentlighetslagstiftning, diarieföring, arkivering, digitala handläggarflöden och har erfarenhet från flera olika arbetsgivare. Vi vill även att du har möjlighet att ha din arbetsplats i ditt hem även om det givetvis finns plats för dig på vårt kontor i Jonsered.

Arbetet innebär att utveckla och genomföra distansutbildningar i vår lärplattform. Att genomföra fysiska utbildningar hoppas vi blir möjligt att göra igen och då ingår givetvis det. Det kan även ingå i tjänsten att utföra konsultuppdrag inom informationshanteringsområdet.

Välkommen med din ansökan!