Dokumentinfo

– Experter på informationshantering

Dokumentinfo är ett oberoende konsultföretag som arbetar med informationshantering. Vi erbjuder konsulttjänster, kurser och konferenser. Vi eftersträvar lösningar för våra kunder som är kostnadseffektiva, stöder kärnverksamheten och lever upp till lagar och regler.

Utbildning

Kurser

Kurser inom informationshantering hålls av Dokumentinfos professionella och engagerade kursledare med stor kunskap inom branschen. Vi erbjuder även skräddarsydda interna kurser på plats hos kund.

Konferenser

Dokumentinfo FOKUS: PSI och öppna data. Vad innebär PSI-lagen? Vad är öppna data? Varför ska man tillgängliggöra sin information och hur gör man? Lyssna till ledande experter, lär av praktikfall och möt branschkollegor. GDPR Seminarium i Lund den 28 februari. Boka din plats nu!

Nätverket Arkiv e

Dokumentinfos nya nätverk för dig som vill utbyta erfarenheter om eArkivfrågor. Vi delar handfasta råd och erfarenheter i workshopform och via nätet. Vi träffas 2 gånger om året, första träffen var den 8 november i Lund.

 

Tjänster och erbjudanden

Konsulttjänster

Vi har lång erfarenhet av att arbeta som konsulter i offentlig sektor, i företag och hos leverantörer. Exempel på vad vi kan göra är förstudier och utredningar, stöd vid kravställning och upphandling av IT-system, projektledning och processkartläggningar.
Kontakta oss: info@dokumentinfo.se, 0302-154 30

Ta gärna del av vårt tjänstekoncept dokumenthanteringscoachen eller verktyget dokumenthanteringsplan.se

Nyhetsbrev och blogg

Håll dig uppdaterad inom informationshantering! Läs vår blogg på adressen olleebbinghaus.se eller anmäl dig till Dokumentinfos nyhetsbrev som är gratis och utkommer varannan fredag. För att anmäla dig till vårt nyhetsbrev, fyll i formuläret nedan till höger.

Läs publicerade nyheter här

Anmälan till nyhetsbrev

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Jag samtycker till att Dokumentinfo behandlar personuppgifter för att regelbundet skicka nyhetsbrev. Läs vår integritetspolicy

    dhplogo

    Dokumenthanteringsplan.se är en användarvänlig tjänst  för hantering av dokumenthanteringsplaner. Den är enkel att lära sig, snabb att söka i, sortera och filtrera information ur. Den kan börja användas direkt utan komplicerade och tidskrävande installationer eller utbildningar. Läs mer här!