Att arbeta hos oss

På det lilla konsultföretaget kan du utvecklas stort!

Det är kul att jobba på Dokumentinfo, konsultföretaget där möjligheterna att utvecklas är stora!

”Det är ett roligt och utvecklande arbete, ingen dag är den andra lik”

Läs intervjun med Frida Lenberg, en av våra konsulter

Berätta om din roll på Dokumentinfo

Jag har arbetat som konsult på Dokumentinfo i drygt ett år. Här arbetar jag främst med olika kunduppdrag, men också med planeringen av våra konferenser och kurser.

Vad är kul och utvecklande i ditt jobb?

Det roliga är att få möta olika människor och få arbeta med varierande uppdrag som kan handla om allt ifrån projektplanering, kartläggning och utvärdering av en organisations informationshantering, att ta fram styrdokument till att utreda e-arkivfrågor. Det är utvecklande att möta kunderna och se vilka behov och önskemål de har. Att sedan i samförstånd med dem få uppfylla dessa är mycket tillfredställande och kul!

Hur ska man vara för att lyckas i rollen som konsult?

Flexibel, tillmötesgående och lyhörd mot kunden, men också driven och kunna få arbetet att gå framåt.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

Dagarna ser väldigt olika ut. Det kan handla om kundbesök, att ta fram olika typer av underlag och rapporter, förbereda möten, svara på frågor och planera för kommande konferenser och kurser.

Hur är stämningen och arbetsklimatet på jobbet?

Vi har kul på jobbet! Det finns ett samarbetsklimat som gör att vi hjälper och stödjer varandra i våra enskilda uppdrag. Det kan handla om att fråga en kollega om synpunkter i en rapport eller resonera kring en frågeställning. Arbetet är flexibelt och det finns möjligheter att arbeta hemifrån.

Vad är det bästa med att jobba på Dokumentinfo?

Det är ett roligt och utvecklande arbete, ingen dag är den andra lik. Jag har trevliga kollegor och får arbeta i en kreativ arbetsmiljö. Dessutom lär jag mig saker varje dag, både av mina kollegor och av de människor som jag möter i kunduppdragen, på våra kurser och konferenser.

Just nu söker Dokumentinfo medarbetare!

Arbeta med oss!