Höstens konferenser

24 apr 2015

Nya konferenser från Dokumentinfo!

//
Kommentarer0

Nu är det dags för nya konferenser – mötesplatser där Du kommer att träffa både spännande föredragshållare med aktuella ämnen, möta kollegorna i branschen och spännande leverantörer.

Vi har valt att samla våra konferenser under namnet FOKUS för att tydliggöra vår ambition i att förmedla både kompetens, goda exempel, nyheter och nya möjligheter. Att vi också kommer att hålla ett lågt pris för deltagarna gör ju heller inte saken sämre, eller hur?

Höstens konferenser:
6 oktober: FOKUS e-arkiv: e-arkivfrågan blir allt hetare. I stort sett hela den offentliga sektorn letar e-arkivlösningar. Vi har samlat leverantörer, experter, praktikfall och myndigheter till en intensiv heldagskonferens. Vi tittar bl. a. närmare på leverantörerna på SKLs ramavtal och diskuterar Statens Servicecenters planerade e-arkivlösning för statliga myndigheter.
3 november: FOKUS PDF/A: PDF/A är det tekniska arkivformatet som fått stor uppmärksamhet och spridning de senaste åren. Den här konferensdagen är ovärderlig för dig som är intresserad av PDF/A och behöver ha en överblick över de olika versionerna av formatet, veta vilka programvaror som fungerar, hur man säkerställer att en PDF/A-fil är riktig och i vilka situationer PDF/A är bra att använda.
3 december FOKUS: allmän handling: praktiskt hantering av allmänna handlingar i myndigheter, kommuner och landsting idag är en stor utmaning. Molntjänster, outsourcing, entreprenader, anlitande av konsulter, privatisering och sociala medier är exempel på företeelser som innebär utmaningar. Under den här konferensdagen samlar vi de främsta experterna och reder ut frågetecknen.

Samtliga konferenser hålls på Bonniers Conference Center i Stockholm. Mer information kommer inom kort