Kurser som gör dig till expert

Dokumentinfos kurser
19 feb 2015

Vad behöver Du för att bli expert på dokumenthantering?

//
Kommentarer0

Att alltid vara uppdaterad inom sitt yrkesområde måste självklart prioriteras oavsett vad man arbetar med. Med Dokumentinfos endagsutbildningar kan du lätt bygga din egen utbildningsplan och oavsett om du arbetar med diarieföring, dokumenthantering eller arkivering har vi kurserna för Dig som med fördel kan kombineras till ett kurspaket, som tar dig från grunderna till att bli expert.

Vi på Dokumentinfo har kvalificerade kursledare som alla har lång praktisk erfarenhet inom sitt respektive expertområde, som har kunskap om IT-system, regelverk, metoder och nyheter inom området, och som har möjligheten att hjälpa Dig som kursdeltagare att sortera ut vad om är viktigt för just Dig och Din organisation att fokusera på i närtid och på längre sikt. Kanske står Din organisation inför förändringar i arbetssätt? Kanske är Du ny i din roll och behöver kunskap och inspiration för att göra ett bra arbete? Kanske behöver Du kunskap för att kunna förstå regelverket? Kanske behöver Du ha kunskap om IT-system för dokument-, ärende- och arkivhantering? Oavsett vilka Dina frågor är så finns det en kurs med svar.

Genom åren har många gått utbildningar hos oss på Dokumentinfo. I vissa fall har kurserna lett till längre relationer där vi på Dokumentinfo hjälpt organisationer att uppnå sina mål inom detta område, antingen genom konkreta insatser som projektledare eller som stöttande ”dokumenthanteringscoach”. I andra fall har kursdeltagarna byggt sin egen utbildning genom att gå flera kurser för att på så sätt individutforma sin kompetensutveckling. Med relevant och aktuell kunskap blir arbetet både enklare och roligare.

Självfallet kan alla våra kurser hållas internt i Din organisation, anpassad efter er verksamhet och era rutiner.

Vill du bli expert på dokumenthantering? Ta kontakt med oss på Dokumentinfo på 0302-15430  eller info@dokumentinfo.se för att diskutera vilken av våra kurser som kan passa dig bäst.

Här kan du läsa mer om Dokumentinfos kurser