CERTIFIERAD REGISTRATOR

Det här är kursen för dig som vill gå en längre grundutbildning och bli certifierad registrator. Dokumentinfo har genomfört denna kurs under flera år och med många nöjda deltagare. Du kanske nyligen fått diarieföring som ny arbetsuppgift? Kursen genomförs på eftermiddagar för att passa dig som arbetar med att ta emot och registrera handlingar på förmiddagen.

Som registrator är du spindeln i nätet när det gäller daglig hantering och registrering av allmänna handlingar inom offentlig sektor. Det är ett arbete som på många sätt utvecklas och förändras i och med den ökade digitaliseringen. Att vara ett nav för informationshantering i myndigheten, förvaltningen eller bolaget är en spännande och utvecklande uppgift som omfattar både konkreta aktiviteter som ska utföras på egen hand och ett arbete tillsammans med andra. Det finns ett stort behov av drivna och duktiga registratorer som kan lagstiftning, metoder och förstår vad digitalisering innebär för offentlig sektor.

Till kursanmälan
Kursstart 2024-09-03
Kursstart 2025-04-08
10
Lärarledda seminarier i realtid
Certifiering
Inga förkunskaper krävs
Pris 25900 kr exkl moms

"Certifieringen ger en bra start på yrkeslivet som registrator."

"Lärplattformen är tydlig och enkel att använda."

"Många exempel från olika organisationer."

Certifiering
Kursen leder till certifiering och innehåller både aktiva online-seminarier och självständiga övningar. Kurserna genomförs under två halvdagar per vecka, tisdagar och torsdagar under fem veckor. Varje kursdag innehåller ett online-seminarium på två timmar mellan klockan 13.00-15.00. Dessutom behöver du räkna med ca tre timmar per vecka för övningar och självstudier.
Kursen i detalj
Kursen består av totalt 10 online-seminarier, texter och övningar för omfattande självstudier och övningar, samt ett test. Kursen genomförs helt på distans och består av följande: Lärarledda online-seminarier med föreläsning, diskussionspunkter och frågestund. Du ser och hör läraren och de andra deltagarna.
Efter godkänd kurs
Efter godkänd kurs har du kunskap att kunna agera som registrator.
Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs, detta är kursen för dig som vill gå en längre grundutbildning.

Kursinnehåll

Aktiva online-seminarier och självständiga övningar
Kursen genomförs under två halvdagar per vecka, tisdagar och torsdagar under fem veckor. Varje kursdag innehåller ett online-seminarium på två timmar mellan klockan 13.00-15.00. Dessutom behöver du räkna med ca tre timmar per vecka för övningar och självstudier.
Tid Aktivitet
Vecka 1 tisdag & torsdag 13-15 Moment 1: Registratorn och lagstiftningen
Vecka 2 tisdag & torsdag 13-15 Moment 2: Registratorn och registrering
Vecka 3 tisdag & torsdag 13-15 Moment 3: Registratorn och ärendehantering
Vecka 4 tisdag & torsdag 13-15 Moment 4: Registratorn och IT
Vecka 5 tisdag & torsdag 13-15 Moment 5: Registratorn och informationshantering
Vecka 6 tisdag 13-15 Test

Pris och Allmänna villkor

Kursavgiften är 25.900 SEK exkl. moms. I kursavgiften ingår: aktiva online-seminarier med kunnig kursledare, övningar och diskussioner enligt programmet för aktuell kurs. Deltagarna har möjlighet att göra testet två gånger om man inte lyckas få godkänt resultat första gången.

Anmälan kan göras via formulär här på sidan under respektive kurs, tel 0302-15430 eller info@dokumentinfo.se. Anmälan bekräftas via e-post och faktura. Anmälan är obligatorisk och bindande så snart Dokumentinfo mottagit anmälan. Plats på kurs får överlåtas på annan person. Vid överlåtelse av plats ska Dokumentinfo meddelas senast en vecka innan kursstart.

Vid avbeställning senare än fyra veckor före kursstart debiteras 50 % av kursavgiften. Vid avbeställning senare än två veckor före kursstart debiteras 100 % av kursavgiften.

Dokumentinfo förbehåller sig rätten att göra ändringar i programmet, att byta ut kursledare och att ställa in kursen. Anmäld deltagare får besked om inställd kurs senast dagen innan kursen skulle ha arrangerats, eventuellt betald deltagaravgift återbetalas givetvis. Ersättningar därutöver utges inte.

Våra övriga kurser

Vi har genom åren haft tusentals deltagare på våra olika evenemang. Vår långa erfarenhet av kursarrangemang och roll som experter på informationshantering garanterar dig en kursdag präglad av kvalitet.