Vill du få ordning och reda på djupet?

Vill du veta mer om en specifik aspekt av informationshantering?

Hej,
Hoppas att du hittar något intressant som passar för dig bland våra kurser. 

Våra kurser hålls av professionella och engagerade kursledare med stor kunskap inom området informationshantering. Målet är att du som deltagare efter kursen självständigt ska kunna arbeta med informationshantering utifrån gällande lagar och regler och vad din verksamhet behöver.

Vi har genom åren haft tusentals deltagare på våra olika evenemang. Utifrån denna erfarenhet baserar vi innehåll och upplägg. Kurserna sker genom föreläsning, där teori varvas med diskussioner och praktiska övningar. Alla kurser kan hållas som interna kurser. Kontakta oss för en diskussion.

Jag hoppas att jag får se din anmälan. Saknar du nåt? Eller vill du bara prata informationshantering? Kontakta mig gärna veronica.burhed@dokumentinfo.se. 0768-864540.

Videokurser

Nu kan vi på Dokumentinfo erbjuda utbildningsfilmer, se ett exempel här på en sådan kan se ut. Om ni vill ha er egen utbildningsfilm med ett tillhörande test, kontakta oss för en diskussion och offert.
Kontakta oss

Kursöversikt

 GrundkurserFortsättningskurserIT-systemSpecialkurser
Diarie- & ärendehanteringDiarieföra i praktikenLeda och styra diarieföringen Från diarieföring till ärendehantering
DokumenthanteringDokumenthantering i praktikenDokumentstyrning och kvalitetDokumenthantering med MS SharepointAnläggningsdokumentation
ArkivhanteringArkivera i praktikeneArkivera i praktiken Arkivera ekonomisk information
ÖvrigtSekretess i praktiken ECM