Just nu påverkar Corona-viruset vårt samhälle. Vi kommer att köra våra öppna kurser även som distanskurser så att alla kan delta, på distans eller på plats.

Hoppas att du hittar något intressant som passar för dig bland våra kurser. Vi har genom åren haft tusentals deltagare på våra olika evenemang.

Våra kurser hålls av professionella och engagerade kursledare med stor kunskap inom sina områden inom informationshantering. Målet är att du som deltagare ska kunna arbeta självständigt med dina kunskaper och vara trygg i din roll. Våra kursledare är alla aktiva ute i verksamheter och har aktuella kunskaper. Kurserna sker genom föreläsning, där teori varvas med diskussioner och praktiska övningar. Alla kurser kan hållas som anpassade utbildningar hos er i er organisation, det kanske är bra att fler hör samma sak? 

Jag hoppas att jag får se din anmälan. Saknar du nåt? Eller vill du bara prata informationshantering? Kontakta mig gärna veronica.burhed@dokumentinfo.se. 0768-864540. 

Videokurser

Nu kan vi på Dokumentinfo erbjuda utbildningsfilmer, se ett exempel här på en sådan kan se ut. Om ni vill ha er egen utbildningsfilm med ett tillhörande test, kontakta oss för en diskussion och offert.
Kontakta oss

Kursöversikt

 GrundkurserFortsättningskurserIT-systemSpecialkurser
Diarie- & ärendehanteringDiarieföra i praktikenLeda och styra diarieföringen Från diarieföring till ärendehantering
DokumenthanteringDokumenthantering i praktikenDokumentstyrning och kvalitetDokumenthantering med MS SharepointAnläggningsdokumentation
ArkivhanteringArkivera i praktikeneArkivera i praktiken Arkivera ekonomisk information
ÖvrigtSekretess i praktiken ECM