Kunskap är nyckeln till framgång

Våra kurser hålls av professionella och engagerade kursledare med stor kunskap inom branschen. Målet är att du som deltagare efter kursen självständigt ska kunna arbeta med informationshantering utifrån gällande lagar och regler. Vi har genom åren haft tusentals deltagare på våra olika evenemang. Utifrån denna erfarenhet baserar vi innehåll och upplägg. Kurserna sker genom föreläsning, där teori varvas med diskussioner och praktiska övningar. 

Interna kurser

Visste du att Dokumentinfo även erbjuder Interna kurser? Dessa kurser skräddarsys efter kundens önskemål och hålls ofta i kundens lokaler. Här får du och dina kollegor möjlighet att fördjupa er i frågor kring er specifika verksamhet. Kontakta oss för pris och offert.

Videokurser

Nu kan vi på Dokumentinfo erbjuda utbildningsfilmer, se ett exempel här på en sådan kan se ut. Om ni vill ha er egen utbildningsfilm med ett tillhörande test, kontakta oss för en diskussion och offert.

Kontakta oss

Kursöversikt

 GrundkurserFortsättningskurserIT-systemSpecialkurser
Diarie- & ärendehanteringDiarieföra i praktikenLeda och styra diarieföringen Från diarieföring till ärendehantering
DokumenthanteringDokumenthantering i praktikenDokumentstyrning och kvalitetDokumenthantering med MS SharepointAnläggningsdokumentation
ArkivhanteringArkivera i praktikeneArkivera i praktiken Arkivera ekonomisk information
ÖvrigtSekretess i praktiken ECM